Keväinen menu talven unohdukseen

Olen ehdottomasti kesäihminen. Yksi viikko lumista talvea vuodessa riittäisi. Viikossa ehtisi juuri polttaa kynttilöitä ja ihailla maisemia, laskea kerran pulkalla ja vältellä onnistuneesti muut talviurheilulajit. Sitten voisikin jo  nopean kevään jälkeen alkaa taas ihana, pitkä kesä. Mutta, mutta…. Koska asumme Suomessa, eikä lumentulo  tällä hetkellä näytä heti loppuvan, tein muutama viikko sitten perjantaina  kesää muistelevan raikkaan ja kevyen menun. Vain mansikat puuttuivat! Nappaa tästä itsellesi tulevaksi viikonlopuksi helppo, nopea ja maukas menu….

Tehdessäni viikonloppuisin useamman ruokalajin menuita, perusmottoni on, että askartele yhden ruokalajin kanssa ja pyri muiden kanssa pääsemään helpommalla. Näin pääsee kokeilemaan uusia reseptejä ja monimutkaisempiakin ruokia  edes joskus. Jos panostan pääruokaan, teen alkuruuaksi helpon salaatin tai sulatan aiemmin valmistettua keittoa pakkasesta ja teen jälkiruuan vaikkapa edellisenä päivänä valmiiksi.

Jatkuvan lumentulon uuvuttamana pyrin pääsemään tällä kertaa joka kohdasta helpolla. Siksi alkuruuaksi vuohenjuustosalaatti ja pääruuaksi helppo ja maukas ahven . Ainoastaan jälkiruuan kanssa meni hiukan askarteluksi, mutta se ei ollut minun vikani…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s