Muinainen polttarimenu

Tänä perjantaina muistellaan menneitä. Juhlistamme näin talvisaikaan hääpäivää – ja silloin vuosia sitten sitä päivää edelsivät luonnollisesti polttarit. Olin jo silloin hyvän ruuan rakastaja. Meillä oli silloin oma kokkikerhokin, jossa testailtiin uusia reseptejä. Kaasoni ottivat innostukseni eritoten italialaiseen ruokaan ihanasti huomioon suunnittelemalla menun herkullisen pastakastikkeen ympärille. Naiset yllättivät minut myös tilaamalla Jyrki Sukulan bilettämään samaan baariin (vai oliko viimeksimainittu ehkä sittenkin sattumaa?). Terveiset teille, ystävät! Sain muistoksi menun kirjattuna vihkoseen, joka on kulkenut reseptilaatikossani siitä lähtien. Nyt oli aika siirtää tämäkin ruokamuisto sähköiseksi sekä kokata menu häitä ja polttareita muistellessa.

Muinainen polttarimenu 

Bruschetta di Pomodori

*

Pastaa artisokka-prosciuttokastikkeella

*

Suklainen cappucinokakku

 

ps. Myös mieheni on todistettavasti ollut innoissaan ruuanlaitosta, ainakin polttareissaan. Kuka muistaa, mikä karmea renkutus oli hitti alkuvuonna 2004?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s