14 673 kävijää -juhlat!

(Tätä postausta päivitetään koko ajan päivän mittaan – klikkaa itsesi etusivulle uudelleen ja uudelleen jos haluat seurata juhlien etenemistä… 🙂 )

14 673 kävijää sivustollamme silloin kun aloin kirjoittaa tätä postausta. Aiemmin tarkoitus oli järjestää 10 000 kävijää juhlat, mutta luvun saavuttaminen yllätti blogin pitäjät niin totaalisesti, ettei juhlia ehditty järjestää tarpeeksi ajoissa. Niinpä juhlimme nyt 14 673 kävijää – juhlia. Ehkä rikomme tänään 15 000 kävijän määrän ja saamme juhlillemme hiukan täsmällisemmän nimen!

Meillä täällä Turussa aletaan hiljalleen valmistautua vieraiden saapumiseen. Koska ruokaa ei kannata laittaa nälissään ettei tule hätäiltyä, pitää tietenkin olla tervetulias-murkinaa tarjolla kun vieraat saapuvat. Cocktail-palojen valmistus alkaa hiljalleen…

Kattauksen esivalmistelua….

Tervetuloa!

ja sitten klo 15.30

Hummerit jäivät vaille kello viiden teetä, kun ne pistettiin lihoiksi. Huomaa syyllistävä katse.

Seitsemän uutiset puitiin ruokapöydässä (Libya ja Japani) lammaspullien siivittämänä. (Oikeasti puhuttiin kyllä vain ja ainoastaan alkuruuan herkullisuudesta, mutta yritämme vaikuttaa fiksuilta 😉 Tai ehkä ruoka oli niin herkullista, että maailman murheet unohtuivat hetkeksi).

2 kommenttia artikkeliin ”14 673 kävijää -juhlat!

  1. Kiitos Sari, kylläpä meillä oli hauskaa – tiivistelmä seuraa myöhemmin. (Jostain syystä edellinen viestisi oli joutunut roskakoriin, mutta palautin sen näkyviin.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s