Sara la Fountainin uusi blogi

Terveisiä Keski-Euroopasta! Kävin Berliinissä pienellä kotiäitien terapialomalla – siellä on jo ihan kevät! Nurmikko vihertää, puissa on hiirenkorvia ja ulkona tarkenee t-paitasillaan. Olin erityisen ilahtunut erityisesti kaupungin itäpuolen ravintolatarjontaan: edullisia, kekseliäitä ruokapaikkoja löytyy liki jokaiselta nurkalta. Tarkempi matkaraportti seuraa!


Berliinistä saa paljon muitakin herkkuja, kuin munkkeja 😀

Matkaraporttia odotellessanne voitte lueskella Tarun herkullisten reseptien lisäksi uutta ruokablogia. Alkuviikosta huomasin nimittäin, että Sara la Fountain on Olivian uusi ruokabloggari! Hanna Jensenin blogi Olivian sivuilla oli aikoinaan suosikkini, joten on mahtavaa, että minun ja Tarun blogi-inspiksen lähde Sara jatkaa saagaa. Blogi löytyy täältä. Käykääpä tutustumassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s