Perheleipä

Tämä on minusta hauska piknikeväs, ellei sitten tapaspöytäänkin tarjottavaksi! Mitä isompi leipä, sitä useammalle siitä riittää. Nyt käytin kaupasta ostettua valmista kauraleipää.  Leivän voi valita oman maun mukaan, kunhan se on laadulla tehtyä, rapeakuorista ja sisältä ihanan pehmeää!

1 maalaisleipä
1 prk Arla Apetina Snack Paprika (tai Snack  Aurinkokuivatut tomaatit)
salaattia
1/2 kurkku viipaloituna
2 tomaattia viipaloituna
oliiveja maun mukaan
(punasipulia ohuiksi renkaiksi leikattuna)

Halkaise leipä kahtia ja koverra hiukan sisustaa pois. Valuta fetojen mausteöljy molemmille leivänpuolikkaille ja ripotele päälle hiukan suolaa. Hienonna fetat veitsellä muruiksi ja viipaloi oliivit siivuiksi. Laita leivän pohjapalan päällee salaattia, viipaloidut tomaatit ja kurkku sekä  fetat ja oliivit (ja halutetessasi punasipulia). Nosta leivän kansi päälle ja kelmuta koko leipä tiiviisti turekelmulla. Laita jääkaappiin painon alle tekeytymään noin 1 – 2 tunniksi. Leikkaa annospaloiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s