Kuivatavarat kuosiin

Meidän huushollissa on viime aikoina ollut vähän hiljaisempaa lieden ääressä. Sen sijaan vaatekomeroissa, varastossa ja keittiön laatikoiden äärellä on käynyt kova kuhina. Mitä tavaraa siirretään uuteen kotiin, kun muutto vajaan kuukauden päästä koittaa? Mikä taas saa mennä kierrätykseen ja mikä hävitetään? Muuttolaatikkovuori alkaa olla kunnioitettavan korkea. Keittiön kodinkoneetkin koristavat jo olohuoneen nurkkaa – toivottavasti meillä ei ole yhtä huono tuuri Whirlopoolin uunin kanssa, kuin Sivumaulla

Muuttoon valmistautumisen keskellä olen pistänyt kuivatavarakaapin ojennukseen. Meidän uudessa keittiössämme tulee olemaan suunnilleen sama määrä kaappeja kuin nykyisessä – ei siis mitenkään ruhtinaallisesti. Apteekkarinkaappia ei ollut mahdollista sijoittaa uuteenkaan keittiöön, mikä harmitti minua ihan todella. Jotain oli siis tehtävä pursuileville ja kaatuileville jauho- ja pastapusseille, järjettömästi tilaa vieville murolaatikoille ja muulle ruokatavaralle. Rakastan insinöörimäistä järjestelmällisyyttä, joten kun bongasin kivoja sisustusideoita pursuavasta Bambula-blogista idean käyttää SmartStoren laatikoita kuivatavaroiden säilytykseen, olin ihan myyty. Mieheni hieman pyöritteli silmiään, kun monen päivän ajan rahtasin kauppareissuilta yhä lisää muutaman euron muovilaatikoita ja sitten jauhot pöllyten sijoittelin kuivatavarat laatikoihin ja lopuksi vielä nakuttelin Dymolla nimet kylkeen… Mutta nyt on varmaan hänenkin myönnettävä, että homma toimii. Kapeaankin tilaan saa pinottua valtavat määrät ruoka-aineita, ja selkeä nimikointi kertoo, mistä laatikosta mitäkin löytyy. Säilytystila tuntuu moninkertaistuneen, ja kaappeihin ei pääse hukkumaan tavaraa. Tykkään!

2 kommenttia artikkeliin ”Kuivatavarat kuosiin

  1. Tosi kätevää, meillä ruokakaapeista pursuaa kaikenlaisia pussukoita ja paketteja. Ärsyttävintä on kun tavaraa riittää niin että osa on etummaisten takana, siirtele siinä sitten ylimääräisiä pois tieltä. Järjestelmällisenä ihmisenä ihmettelen miksi meidän ruokakaappi näyttää kirpputorilta! 😀

  2. Mullakin on noita laatikoita joitakin ruoan säilytyksessä, mutta ei noin insinöörimäisessä järjestyksessä, täytyykin hankkia niitä lisää! Vaikka kaappitilaa olisi kuinka, aina sitä onnistuu hankkimaan lisää tavaraa, niin että kaikki paikat pursuaa:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s