Mun tomaatit!

Ihanaa kun ”kasvihuone” alkaa tuottaa satoa! Viikonloppuna nautimme useita tomaatteja suoraan puskasta pihaleikkien keskellä. Sokeriherneet narskuivat mukavasti hampaissa ja ruohosipuli kelpasi jopa perheen pienimmälle maisteltavaksi. On kyllä mahtavaa, kun on jonkinlainen istutusallas pihassa, vaikkei se suuri olekaan. Ei tässä omavaraiseksi pääse salaatinsyönnissä, mutta se ei olekaan se pointti. Ja meidän perheessä saisikin kasvattaa aika paljon salaattia, jos tosiaan haluaisi omavaraiseksi 🙂

Minulla on mukava mies, kun rakenteli pyynnöstä tuollaisen minikasvihuoneen minulle viime kesänä 🙂 . Mieheni raahaa ajoittain meille kaikenlaista käytöstä poistettua kamaa ja fiksaa niistä jotain uusiokäyttöön. Viime kesänä Sirkalankadula tehtiin ikkunaremppaa, ja mieheni sai pyynnöstä poimia jätelavalta vanhoja ikkunoita mukaansa. Niistä syntyi takana näkyvä lasinen minikasvihuone – luukut on ja kaikkea. Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s