Tuparisalaatti

Olemme viimein muuttaneet uuteen asuntoon! Kaaos on vielä melkoinen, kun laatikoihin pakatut tavarat etsivät sijaansa. Keittiöstäkin puuttuu vielä valaistus ja pistorasiat, kuten myös välitilan lasi. Pari oveakin uupuu toimitusvirheen takia. Työhuone toimii varastona ja kurahousut etsitään pohjimmaisesta pahvilaatikosta. Tärkeimmät, eli netti, telkkari, pesukone ja liesi sekä uuni kuitenkin toimivat. Lapsiperheen elo sujuu siis jo vallan mukavasti keskeneräisyydestä huolimatta!

Ensimmäisenä iltana saimme jo ystävät lähistöltä ”tupareihin”. Ruoka oli tosi simppeliä: salaattia, patonkia ja viiniä, jälkkäriksi jäätelöä. (Myönnettäköön, että samalla kaavalla on menty jo pian kuukausi, välillä lisäten uusia perunoita, kukkakaalia tai muita kauden herkkuja kattaukseen…) Mutta miten hyvältä ruoka maistuikaan, kun sen sai nauttia muutama tunti aiemmin sisään kannetun pöydän ääressä, muuttolaatikoista kaivetuiden kynttilöiden valossa (prioriteetit kuntoon!), ystävien seurassa.

Ainekset salaattipohjaan
Salaattisekoitusta
Kesäsipulia varsineen
Kurkkua, kirsikkatomaatteja
Cashew-pähkinöitä
Tuoreita mansikoita
Balsamico-kastiketta (tykkään Rajamäen valmiista soosista), mustapippuria

Lisäksi
Savulohta
Katkaravun pyrstöjä
Keitettyjä munia
Patonkia

Asettele salaattipohjan ainekset laakealle tarjoiluvadille. Lisää balsamico-kastike ja mustapippuri. Tarjoile savulohen, katkarapujen ja kananmunien sekä patongin kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s