Kyläilemässä

Olimme muutama viikko sitten illallistamassa ystävien luona. Koska vietän päivät kotosalla, eikä työkiireet paina, lupauduin tekemään   alkusalaatin ja jälkiruokaa.  Menukokonaisuus ei siis ole mitenkään erityisesti suunniteltu, koska lähinnä ajattelin ruokien kuljettamista ja uusia reseptikokeiluja 🙂 . Minulla ei ollut aavistustakaan pääruuasta. Isäntä grillailikin meille sitten aivan mielettömän mehukkaita lammasburgereita. Samalla täydellisen hämpurilaissämpylän metsästys päättyi. Veraisen kuohkeat perunasämpylät olivat ihan ykkösiä (mikäli ei siis halua leipoa sämpylöitään itse). Olen minä ennenkin kyseisiä sämpylöitä syönyt ja ostanut kotiinkin, mutten ole ennen hampurilaisissa käyttänyt. Kiitos siis vinkistä isännille! Tietyllä tavalla tämä menu on hiukan huijausta, koska minulla ei ole kuvaa, eikä reseptiä ystäviemme tarjoamista lammasburgereista. Sen sijaan  innostuin itse laittamaan hampurilaisia kotona heti seuraavalla viikolla, ja menuussa esitelty resepti on  näistä hampurilaisista. Alkusalaatti ja muffinit ovat sitten autenttiset tuliaiseväät… Tai eivät aivan, muffinireseptiä jouduin hiukan jälkikäteen fiksaamaan 🙂 – tässä  paranneltu versio reseptistä.

*

*

Kanelinen kurpitsasalaatti

*

*

*

Jucy Lucy hampurilainen

*

*

*

raparperimuffinit

*

*

*

*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s