Kylmä paprikakeitto

Vielä yksi kylmä keitto ja sitten tämä loppuu. Uskon että koko perhe on saanut hetkeksi tarpeekseen kylmistä keitoista 🙂 . No, eivät kylmät keitot  oikein tähän kylmenevään syksyyn muutenkaan tahdo sopia, joten tauko syntyy luontevasti…
Varsin hupaisaa tästä tekee sen, että hain herkullista kylmän keiton reseptiä rapujuhia varten. No, lopulta kun juhlat sitten olivat, päätin jättää koko keiton tekemättä. Lopulta tarjosin rapujuhlien alkupalana vartaat, joihin oli pujotettu verkkomelonia, mozzarellaa ja parmankinkkua.  Rapujuhlien kuvia ja menuun postaan perjantaina…

Tämä keitto oli kaikista kylmistä keitoista mieheni suosikki.

 

4:lle
4 punaista kokonaisena säilöttyä paahdettua ja kuorittua paprikaa
1 – 2 valkosipulin kynttä
5 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
4 kypsää tomaattia
1 dl oliiviöljyä
(n. 100g mascarponea)
suolaa ja valkopippuria

tarjoiluun jugurttia tai ranskankermaa

Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Leikkaa leivistä kuoret pois. Lohko tomaatit. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, soseuta ja mausta suolalla ja pippurilla. Mascarponen voi laittaa tai jättää laittamatta. Tarjoile keitto jugurtin tai ranskankerman kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s