Arjen pelastajat, quesadillat

Tortillat ovat tämän perheen pyttäriä tai pizzaa. Eli niihin tungetaan kaikki ruokien jämät ja maustetaan juustolla ja haluamilla mausteilla. Näissä plätyissä on taas sitä broiskua, mutta myös pastakastikkeet käyvät hyvin lättyjen väliin chilillä terästettynä. Tortillalättyjä onkin meillä aina pakkasessa hätävarana.

2:lle
4 tortillaa
1-2 kypsää kanan rintafileetä
2-3 rkl tulista mangochutneyta
n.70g sinihomejuustoa
kouralinen kirsikkatomaatteja
reilu kourallinen juustoraastetta
basilikaa

Levitä 2:lle tortillalätylle mangochutneyta. Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto. Viipaloin  kypsät kanafileet ja levitä tortillojen päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja sippua basilika, levitä nekin tortilloille. Ripottele vielä päälle juustoraastetta ja nosta toiset tortillat kansiksi päälle. Laita uuniin pariinsataan asteeseen noin 5-7 minuutiksi niin, että juusto sulaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s