Tähtimania!

Tarun tapaan meillä on tietysti myös puettu kotia jouluasuun. Katselin eräänä sunnuntaina Strömsötä, jossa taiteltiin paperista tähtiä. Tykkään tähdenmuotoisista jutuista noin ylipäänsä, ja kesän remontista jäi jämätapetin paloja vaikka kuinka. Siitä se sitten lähti… Meillä tähdet lentelevät seinällä, mutta ne voisi ripustaa myös katosta roikkumaan. Käyvät myös pakettikorteiksi! Tähtien taittelu on jotenkin terapeuttista, ja valmista saa aikaan nopeasti. Kannattaa testata :D.

Tähtösten lisäksi joulukoristeina toimivat lähinnä erilaiset valot. Pieni valosarjoja on ripoteltu sinne tänne, esimerkiksi Hong Kongista tuotu peuranpää on saanut joulu”kruunun”. Jouluksi sisään kannetaan kuusi ja ostetaan pöydälle tuore kukkakimppu. Kun vielä sytytetään kynttilät, on valmista joulun tulla. Tuskin maltan odottaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s