Joulukortit 2011

Seuraan muutamaa sisustusblogia – sisustus ja design kun ovat aiheita, joista olen ruuanlaiton lisäksi hyvin kiinnostunut. Ne ovat johdattaneet minut sellaisiin mielenkiintoisiin kauppoihin, kuin Etsy.com tai sen suomalainen vastine, Madeby.fi. Monilla bloggareilla on myös omia kauppoja – en voi kuin ihailla näiden tyyppien luomisvoimaa ja tyylisilmää! Persoonallisia lahjoja tai sisustustuotteita löytyy ja yleensä ihan sopuhintaan. Männävuonna ostin joulukorttimme Varpuselta ja tänä vuonna meidän perheen lähettämät joulukortit toimitti Ainoa. Nyt näistä uskaltaa jo kirjoittaa, kun varmaan suurin osa on saanut korttinsa postilaatikkoo. 😉 Minusta näissä korteissa oli hauska idis: pistetään vastaanottaja askartelemaan. Meidän version väkersi valmiiksi ekaluokkalainen.Näiden lisäksi pukinkonttiin päätyi 1,5-vuotiaan hevoshullun (kyllä, tyttö todellakin on villinä hevosiin, en tajua mistä moinen on tullut) seinälle sopiva teos Weekdaycarnival-blogin omistajan Riikan kaupasta. Graafisuus miellyttää silmääni, aihe tyttöä :).


(Kuva lainattu Rkshopista.)

Heppataulu on printattu kiiltävälle A4:lle. Se on tosi hieno livenä – ehkä tulevina vuosina tyttö haluaa vielä värittää hepan mieleisekseen. Minua tosin miellyttää eniten tuo mustavalkoinen versio :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s