Uusi kamera. Pure love!

Olen tähän saakka kuvannut kaiken pokkarillani. Nyt sain vihdoin syntymäpäivälahjaksi elämäni ensinmäisen järjestelmän, Canonin EOS 600D. Opettelemista on paljon, koska en ole joutunut aiemmin miettimään aukon kokoja tai isolukuja.  Muutaman päivän ajan olen nyt räpsinyt ja testaillut. Kivaa on! Erityisesti rakastan lisälahjana tulutta valovoimaista objektiivia EF 50 mm 1:1.8. Kuvaaminen ilman salamaa onnistuu vihdoinkin, ja näin talviaikaan myös juoksevista lapsista saa tarkkoja kuvia pimeissä sisätiloissa!  Tässä vähän käsittelemätöntä matskua…

2 kommenttia artikkeliin ”Uusi kamera. Pure love!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s