Omenapuu kukkii

Meillä on pihassa omenapuu. Jännä nähdä, miten se selviää tulevaan kesään rusakon nakertamista – ja minun suorittaman karsinnan ansiosta! 😀 Viime kesänä siihen tuli jo mukavasti omppuja, toivottavasti saadaan taas yhtä hieno saalis. Karsiessani puuta pari viikkoa sitten otin muutaman oksan sisälle, maljakkoon odottamaan vihreitä lehtiä. Pari päivää sitten huomasin, että oksiin on ilmestynyt suloisia kukkia!

Tuossa oksiston taustalla näkyy meidän olkkarin uusi tapetti. Ei mennyt niin kuin Strömsössä, joten Wallpaper Stripper hurisemaan ja uusi väritys mietintään. Näin kesän lähestyessä alkaa mieli halajaa jotain kevyttä ja kaunista… Uskaltaisinko lähteä turkoosiin?

Hyvää viikonloppua!

Yksi kommentti artikkeliin ”Omenapuu kukkii

  1. Hoo, iso kiitos vinkistä! Täytyypä käydä meidänkin puusta karsimassa pari oksaa maljakkoon. : ) Ei ole kovin huhtikuinen fiilis, kun ikkunasta kurkatessa näkyy vain hanget korkeat nietokset – omenankukat voisivat vähän auttaa oikeaan tunnelmaan pääsemisessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s