Piparkakkutalo

Minulla oli hiukan haasteita tänä vuonna piparkakkutalon kanssa. Poikani halusi, että teemme UP-elokuvan lentävän talon, kaikkine erkkereineen. Yritimme ensin piirtää talon kaavoja oikeanlaisiksi ja totesimme tehtävän mahdottomaksi. Niin monta erkkeriä ja lippaa talossa on. Niinpä teimme ensin ihan perustalon. Sitten poikani huomautteli erinäisistä puuttuvista osista taloa ja niinpä piirsimme kaavoja erkkerille ja leivoimme lisää taloa. Sitten talosta puuttui poikani tarkan näkemyksen mukaisesti terassi. Sitten katon pikkuharjanne jne. Aika monta päivää siinä meni. Haastetta lisäsi 2 vuotias tyttöni, joka salaa kävi aina syömässä osia talosta, joten niinpä leivoimme taas uudelleen piparkakkuja…

Tässä kuvia matkan varrelta. En ehtinyt ottaa talosta kuvaa valmiina, ennen kuin tytär söi terassin kaiteet ja oven, mutta saahan tuosta käsityksen. Talo oli oikeastaan hienompi koristelemattomana… Eikä Up -elokuvan talo ole raidallinen – niin kuin mieheni ystävällisesti ilmoitti rakennuksen valmistuttua. Krmph.

talo1

talo2

talo3

talo4

talo5

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s